Berita baik untuk mereka yang sedang mencari pekerjaan. Sebuah syarikat elektronik di kawasan perindustrian Beranang, Selangor menawarkan peluang pekerjaan bagi mengisi kekosongan jawatan operator pengeluaran lelaki dan wanita. SMK Electronics ialah sebuah syarikat besar yang mendapat pengiktirafan ISO9001 dan ISO14001.

Beranang terletak didalam daerah Kajang dan Bandar Tasik Kesuma ialah kawasan perumahan yang terletak bersebelahan dengan kawasan perindustrian Beranang.

Bagi yang berminat, anda boleh mendapatkan keterangan lanjut dengan mengklik pada imej dibawah dan seterusnya anda boleh mencetak atau memuat-turun dokumen tersebut. Anda dibenarkan mengulang-cetak dan menyebarkan dokumen tersebut kepada rakan-rakan dan sudara-mara tanpa mengubah isi kandungannya. Mengubah isi kandungan sesebuah dokumen tanpa keizinan pemilik adalah merupakan satu kesalahan dan boleh didakwa.  Setelah klik pada imej dibawah, anda akan dibawa ke halaman yang baru dan sila klik pada imej tersebut untuk memperbesarkan saiz imej untuk membolehkan anda membaca isi kandungannya.

Iklan SMK

Tarikh diiklankan di blog Bandar Tasik Kesuma : 6-Mei-2008